Sebők és Társa logo
2024_web_header_main
2024_web_header_tece
2022_web_header-web
previous arrow
next arrow

Extol szivattyúk

Extol szivattyúk

2017-06-16

Extol szivattyúk

 

 

1-eAz Extol Premium mélykúti csőszivattyú, 1100 W-os teljesítménnyel rendelkezik, feszültsége 230V/50Hz.  A szivattyútest és feje egyaránt rozsdamentes acélból készült. Túlterhelésvédővel felszerelt, mely a kapcsolódobozban található. A szivattyú kizárólag csak tiszta vízhez használható! Különféle szennyeződések nélkül (kavics, homok) tudja szállítani az ásott és fúrt kutakból, tározókból a tiszta vizet.

A mélykúti csőszivattyú folyadékszállításának felső értéke 1920 l/h. Nyomómagassága maximum 120 méter, merülési mélysége maximálisan 15 méter. A vízhőfok értéke 5-40°C. A szivattyú hosszúsága 60 cm, átmérője 10,2 cm (4″). Fúrt kutak esetében, ahhoz, hogy ezt a készüléket használni tudja, a szükséges minimum átmérő 12,5 cm. Nyomócsonk átmérője 2,54 cm (1″). A gumikábel hossza 50 méter, mely nincs bekötve a kapcsolódobozba, így meg tudja hosszabbítani vagy csőbe is vezetheti.

 

Amennyiben az Ön a kertjében található kút, akkor az Extol szivattyú segítségével gondoskodhat kertje öntözéséről. A 230V/50-60Hz-es hálózati áramról működtetett szivattyúval óránként 3600 liter vizet is nyerhet. 2-e
A szivattyú segítségével, a 9 méteres mélységből nyert vizet maximum 41 méter magasságba tudja eljuttatni. Csak tiszta, szennyeződés mentes, 4-35°C-os vízhez használható. A kopás állóságot a rozsdamentes acél tengely biztosítja.
A szivattyú vízemelési kapacitása:
10m-en 2500 l/h
20m-en 1600 l/h
30m-en 800 l/h
40m-en 200 l/h
A szivattyú az Ön kényelme érdekében 1,5 méter kábellel van szerelve. A szivattyú 1″-1″ szívó- és nyomóvéges belsőmenetes csatlakozóval van ellátva és csak 7.4 kg. Zajszintje mindössze 70dB(A), IP44 érintésvédelem támogatja a biztonságot. A mozgatás során az Ön kényelméről noryl (PPO, polifenilén-éter és polisztirol keveréke) kerék gondoskodik. A noryl kerék nagy repesztőszilárdsággal és kiváló kémiai ellenállással bír, illetve jól viseli a tartós igénybevételt. Széles körben használják fémek kiváltására.
3-e

 

 

Az Extol Craft szivattyú a kiváló minőségű csapágyaknak köszönhetően folyamatos üzemre is alkalmas.

A termék 3/4″ tömlővel csatlakoztatható össze, külső csatlakozással, melyet egy rögzítő bilincs segítségével fogathat rá.

 

 

 

 

 

Az Extol Craft szennyvíz búvár szivattyú 550 W-os hasznos gép lehet Ön számára. A 230V/50-60Hz váltóáramról működő műanyaglapátos szivattyú óránként 12000 liter szennyvíz eltávolítására alkalmas.
A szennyvíz búvár szivattyú 6 m-es merülési mélység mellett maximum 6 méter nyomómagasságra képes. A csatlakoztatható vízcső vastagsága 1″, 1/4″ és 1/2″.
Az Ön kényelméről egy automata ki-be kapcsoló gondoskodik. A ki-be kapcsolás tartománya 5-50 cm.4-e
Az Extol Craft szennyvíz búvár szivattyú 10 méteres kábellel, mindössze 5.7 kg. Ön maximum 35°C hőmérsékletű folyadékot tud a készülékkel eltávolítani, melyben a beszívható idegen test átmérője nem lehet 35 mm-nél nagyobb.

  • Rozsdamentes tengely!
  • Folyamatos üzemre!
  • Kiváló minőségű csapágyak!

Teszteltük a szivattyút 9 m mélységből (szintkülönbség a szivattyúban lévő víz és felszívandó víz szintje között) fel tudja szívni a vizet. Kb. 10 perc mire felszívja a vizet 9 m mélyről. Előfordulhat, hogy induláskor egy vízdugót lök ki a szivattyú.
A kerti, önfelszívó szivattyúknál figyelni kell a következőkre:

  • feltöltő-légtelenítő nyíláson töltsük fel teljesen vízzel a szivattyút,
  • szívó oldali csatlakozásoknak teljesen tömítettnek kell lennie, ne szívjon fals levegőt,
  • szivó oldalon ha van vizszintes cső szakasz az veszteséget jelenthet
  • 20 C-os víznél és közepes hőmérsékleten adja le ezt a teljesítményt, szélsőséges körülmények között csökkenhet a kapacítás vagy akár leoldhat a hőkioldó.

 

 

Comments are closed.