Sebők és Társa logo
2024_web_header_main
2024_web_header_tece
2022_web_header-web
previous arrow
next arrow

Díjnyertes gránit mosogatótálca

Díjnyertes gránit mosogatótálca

2019-01-14

 

Tisztelt Vásárlóink!

Örömmel értesítjük, hogy a Deante Prime gránit-rozsdamentes acél mosogatótálcánk elnyerte a Bútorok Gyémántja (Diament Meblarstwa) díjat a prémium konyhafelszerelések kategóriában. A kitüntetést nem csak a divatos, minimalista stílusjegyek, hanem a termék eredetisége és praktikussága miatt is kaptuk.

Idén a zsűritagok közel 130 terméket értékeltek, amelyek közül csak a legjobbak nyerték el e neves kitüntetést. A kiválasztási szempontok között szerepelt a modern trendeket követő design, az innováció, a fejlett gyártástechnológia, a funkcionalitás és ergonómia, valamint a termék általános megjelenése. A közel száz fős döntőbizottság tagjai neves formatervezők, építészek, designerek, bloggerek, szakújságírók, bútoripari szakemberek, gyártástechnológiai szakemberek, kereskedőcégek vezetői, szabadalmi- és minőségbiztosítási intézetek képviselői voltak.

 

A megítélt kitüntetés bizonyítja a Prime mosogatótálca kivételes formatervét és legmagasabb minőségét. Az alábbiakban röviden összefoglaltuk a Prime mosogató jellemzőit:

 

 

 

A konyhafelszerelési termékek esetén a desing mellett nagyon fontosak annak használati tulajdonságai. Ennek megfelelően a gránitból készült csepptálca ezüst ionokat tartalmaz, amely fékezi a mikroorganizmusok szaporodását, és ezáltal antiszeptikus tulajdonságokkal bír. A rozsdamentes acél medence 18% krómot tartalmaz, aminek köszönhetően ellenáll a konyhában előforduló savas és lúgos kémhatású anyagoknak. A gránit kompozit kivételesen erős, karc- és ütésálló anyag, amely 280° C-ig hőálló.

(A képen látható nyertes mosogatótálca rendelésre megvásárolható!)

 

További gránit mosogató:

Gránit mosogatók

 

Comments are closed.