Sebők és Társa logo
sebok-header-wellis-202309
2020_web_header_30_tecevel
2020_web_header_TECE
2022_web_header-web
previous arrow
next arrow

Bemutatkozik a Proteus kondenzációs kazán

Bemutatkozik a Proteus kondenzációs kazán

2019-12-10

E.C.A. PROTEUS PREMIX, évekig együtt.
Kondenzációs gázkazánok, a legmodernebb európai technikák elérhető áron.

Magyarországon a 2018-as évben jelenik meg először a törökországi ELKIGAN-CSOPORT (E.C.A.) EMAS gázkészülék gyárának legújabb terméke, egyéb Magyarországon forgalomba lévő a csoport által gyártott termékekhez hűen ezen termék is  minőségiek kifejezetten a magyarországi viszonyoknak megfelelő áron. A nagy márkák mögött sok esetben megbízható keleti gyárak állnak, Az EMAS gyár is ilyen volt a csoporthoz csatlakozása előtt. Minőségi német gázkazánokat gyártottak közel 30 évig, jelen céljuk a legversenyképesebb kondenzációs kazán létrehozása saját márkanéven a felhasználók számára. Minden termékük KIWA minősítéssel rendelkezik.

Új építésnél a megbízható szakemberek általában már bevált márkát ajánlanak, a jövőbeni tulajdonosoknak, beruházóknak, és rájuk bízzák a döntés súlyát, hogy a márkán belül melyik készülékcsaládot válasszák. Cégünk A PROTEUS PREMIX készülékkel megoldást kínál minden olyan felhasználónak, aki most készül, új fűtési rendszer kialakításához, illetőleg készülék csere esetén.

A készülék ugyan Törökországban készül, de a külső burkolat, csak neves európai gyártók termékeit rejti. A Honeywell által tervezett vezérlésnek köszönhetően könnyen csatlakoztatható a jól ismert német márka szabályzási rendszeréhez, könnyedén kapcsolható napkollektoros melegvíz előállító rendszerekhez. Bővíthető opcionális lehetőségekkel. A rozsdamentes acél egysoros primer hőcserélőt a gázkazán gyártás élvonalában lévő Olaszországból szállítják a gyártósorra, az elmúlt évek hibáit továbbgondolva teflonbevonatos külső palást segítségével az élettartamot megnövelték. Az új energetikai jogszabályoknak megfelelően a készülékcsalád fordulatszám szabályozott GRUNDFOSS szivattyúval van szerelve, melyet a vezérlés optimálisan lépteti. A nemes európai márkák biztosítják a tulajdonosokat arról, hogy jól döntöttek mikor ezen készüléket választották.

 

ECA plakát

 

A E.C.A. PROTEUS PREMIX kazáncsalád optimalizált gyártásának köszönhetően a termék méretei (678mm x 410mm x 288mm) nagyon kompakt kivitelezést eredményeznek, mindehhez egy nagyon elegáns megjelenésű és ergonomikus kialakítású, felhasználóbarát vezérlőpanel párosul.
A Termékcsalád kínálatában minden felhasználási területhez megtalálja az önnek megfelelő készüléket, „HM” jelölésű átfolyós melegvíz készítő kombi kivitelű kondenzációs készülékeink remekül illeszkednek lakásának, kis hőigényű családi házának, esetleg vállalkozásának igényeihez. A készülék a gyártott hasonló készülékektől megszokott komfortot biztosítja a vízhasználat tekintetében szekunder hőcserélővel szerelt kivitelben. „HCH” fűtő készülékünk tökéletesen megfelel csak fűtés igény esetén, HST” beépített váltószelepes tároló fűtő használati forróvíz készítétő készülékünk azon felhasználóknak nyújt megoldást akik szeretik a tárolt nagy mennyiséget, mellyel komfortjukat biztosítjuk. A külső tároló csatlakoztatásával (80, 100, 120 Liter) tökéletesen el tudja látni nagyobb vízhálózatokat,vagy  több fürdőszoba együttes használatát.
Elérhető teljesítmény tartományunk 24-30-35 kW, elég széles termék portfóliónknak köszönhetően le tudjuk fedni a lakossági gázkészülék piacot, akár készülék csere esetén is. Az eltérő teljesítmény esetén azonos készülék méreteket biztosítunk.
A készülék működése nagyon halk, mint egy nyugalmas nyári este a természetben. A maximális teljesítményen sem haladja meg az 52 db zajszintet.
Beépített időjárás függő szabályzásnak köszönhetően törekedhetünk ECO módban a lehető leggazdaságosabb üzemvitelre, illetve Comfort módban a lehető leg észrevehetetlenebb működésre az üzemeltető igényeihez legjobban alkalmazkodva. Kapcsolható készülékhez ON-OFF és Opentherm működésű Wifis, Rádiófrekvenciás, Okos termosztát kapcsolva lehetővé teszik az otthoni hőmérsékletet a praktikus telefonon keresztül, valamint a megtakarítás és a magas szintű kényelem elérése érdekében. Könnyen bővíthető akár 3 különböző zóna vezérlése is integrálható a megfelelő opcionális tartozék segítségével, így külön szabályozható válik a több különböző felhasználási terület. Beüzemelést követően egyszerűen válthatunk, nyári és téli üzemmód között. A Kijelzőn minden fontos információ egyidejűleg jelenik meg. A rendszer nyomásviszonyai a digitális nyomásérzékelővel folyamatosan ellenőrizhető. A készülék tökéletes működéséről 17 pontos biztonsági rendszer gondoskodik ( túlfűtés elleni védelem, füstgáz túlmelegedés ellenei védelem, HMW túlmelegedés ellenei védelem, rendszer túlnyomás ellenei védelem, vízhiány érzékelés, alacsony feszültség elleni védelem, BY-pass, fagyvédelem, átfolyás érzékelő, szivattyú letapadás védelem, háromjáratú szelep biztonsági reteszelés, automatikus légtelenítő program, beépített tágulási tartály, kondenz szifon szintérzékelő, esővíz elleni védelem, éves karbantartás-emlékeztető rendszer).
Beépített kondenzációs szifonnal, mely könnyen tisztítható a készülék külső burkolatának megbontása nélkül. a készüléken kívülről, így az esetleges nedvesedés elkerülhető.
A megfelelő minősítéseknek (C63x) köszönhetően füstgázelvezetésünk is illeszkedik a magyarországi piaci termékekhez, ezzel kívánjuk megkönnyíteni a készülék telepítésével járó ügyintézést. A készülék kialakításának köszönhetően összegyűjti és elvezeti a füstgáz, és légellátási csővezetékekben keletkezhető kondenzációs folyadékot. A készülék koncentrikus csatlakozásai ø60/100, illetőleg ø80/125 mely megfelel a különböző felhasználás igényeinek. A készülék alkalmas a megfelelő gyűjtő kéményre történő csatlakoztatásra, melynek köszönhetően csökkentheti a készülékcserével járó költségeit.
Használható vezetékes és tartályos gáz felhasználásra egyaránt.
Gázfelhasználási oldalról 1:4 modulációs tartomány a legmegbízhatóbb üzemvitelt biztosítja a folyamatos gazdaságos üzemvitel fenntartása mellett.
Kizárólag fali kivitelű készülékcsaládunkkal helyet tudunk megtakarítani.
2 év garanciát érvényesíthetünk a készülékre melynek feltételei a mágneses iszapleválasztó, a fűtési szűrő, és a rendszeres éves karbantartás. Nyitott rendszerre az opcionális kiegészítők segítségével csatlakoztatható.

Ezen információknak köszönhetően nyilvánvaló válik, hogy a PROTEUS PREMIX a legmodernebb európai technológiákat ötvözi és a legalkalmasabb, legsokrétűbb felhasználást kínál az ügyfelek részére.

Megbízható szervizcsapatunk folyamatosan bővül Magyarország legjobb szakembereivel, így a beüzemelés könnyedén, gyorsan elérhető, a folyamatos karbantartás pedig hosszú gazdaságos élettartamot biztosít készülékeink számára. (a készülék jelzi az időközi karbantartás idejét, nem kell naptárba rögzítenie az éves karbantartás idejét)

Nagy problémát jelent a magyarországi gázkészülék tulajdonosoknak a készülékcserével járó nagymértékű beruházás, az erre szánt keretösszeg kereteinket optimalizálása érdekében készülékünk praktikus hisz a legelérhetőbb áron juthatunk hozzá a legmodernebb gázfelhasználás lehetőségéhez, mellyel csökkenthetjük a fűtési költségeinket, az üzemeltetés költségei alacsonyak így hosszú időn keresztül élvezhetjük a készülék használatát, és ezen idő alatt a felújítással járó költségek megtérülnek. Kapcsolva más megújuló energiákat hasznosító berendezésekhez, felhasználhatjuk az adott körülményekben rendelkezésünkre álló fosszilis, vagy egyéb energiaforrásinkat.

Fontos hogy ne ragadjunk le a már bevált technológiánál, hisz kéményes és turbós készülékünk gázfogyasztása az évek alatt nem csökken, a hatásfoka viszont igen, ennek köszönhetően ugyan nem kell folyamatosan foglalkozni az idős készülékekkel, de erősen ajánlott mivel a gázszámlán az elhanyagolás költségei folyamatosan megjelennek, és a leállások, meghibásodások az évente előforduló legnagyobb méretezésen aluli hőmérsékletű időszakban következhet be.

E.C.A. PROTEUS PREMIX kondenzációs gázkazánok, évekig együtt.

 

Árlista

 

 

eca_akció

Comments are closed.