Sebők és Társa logo
2024_web_header_main
2024_web_header_tece
2022_web_header-web
previous arrow
next arrow

Antic Kosta kéményajtók

Antic Kosta kéményajtók

2017-06-14

A Sebők és Társa Kft. üzleteiben megkezdte az Antic Kosta

kéményajtók, dugók, szellőzőrácsok, padlórácsok, csempeajtók és bilincsek termékek forgalmazását.

Al.1.ZR_1Az Antić Kosta Kft. 1959-ben alakult egy kis szerbiai városban Stalaćon. Ma 12000 m2 magán területen működik, termel a cég. A hosszú éves tapasztalatnak, szakmai fejlődésnek, valamint a fejlesztésnek köszönhető, hogy ma kimagasló minőségű termékeket hoz létre hozzáférhető áron és a lehető legrövidebb leszállítási idővel.  A gyár teljes és korszerű felszereléssel rendelkezik lemezből készült termékeik gyártási folyamatához, valamint a szinterezéshez és szerszám készítéshez. A folyamatosan bővülő termékkínálatnak köszönhetően Magyarországon is elérhetőek lettek a termékek.

 

A termékek cinkezett minőségi lemezekből készülnek. A védőréteg vastagsága 12±2 µm, ami szigorúan ellenőrzött. A termékek alapanyaga, tehát, 0,4-1mm vastag hidegen hengerelt lemez, valamint 0,4; 0,5 és 0,6mm vastag prohrom lemez, ami vezető nyugat-európai termelőktől dimnjak veciszármazik. Prohrom lemezeből készülnek egyes szellőző rácsok, lefolyó rácsok, fürdőkád csempeajtók, amik ezáltal időtállók és rozsdaállók.

Külön gondot fordít a gyár  a szellőzők és lefolyó rácsok kivitelezésére, ami egy minőségi és mutatós küllemet biztosít a beltérnek. Minden egyes termék szigorú minőségi ellenőrzésen megy keresztül az első lépéstől a végtermékig.

 

 

 

Termékkatalógus a következő linken érhető el:

Antic Kosta termékkatalógus

További információk:
http://www.antic-kosta.com/hun/index.html

Ventilaciona stucna 7

Comments are closed.