Sebők és Társa logo
2024_web_header_main
2024_web_header_tece
2022_web_header-web
previous arrow
next arrow

Amit a Mofém csaptelepről érdemes tudni – 1. rész

Amit a Mofém csaptelepről érdemes tudni – 1. rész

2013-11-11

1. A MOFÉM csaptelepek jellemzői

 

  • A MOFÉM csaptelepek a legszigorúbb nemzetközi minőségi követelmények betartása és felülteljesítése mellett kerülnek forgalmazásra. A magas ellenálló képességű szinterezett kerámialemezeket tartalmazó MOFÉM kartusok hőmérséklet korlátozó, víztakarékos és forrázás-védelmi funkcióval rendelkeznek.
  • Hőmérséklet korlátozástakarítsa meg a forró vízhez használt energiát a beépített hőmérséklet korlátozó elem segítségével.
  • Víztakarékosság vezérlő egység állítható vízmennyiség szabályozó elemet tartalmaz, mely a csaptelep minden egyes használatakor vízmegtakarítást tesz lehetővé.
  • Forrázás-védelemfelejtse el a magas hőmérsékletű víz okozta forrázásokat!Gondoskodtunk Ön és Családja védelméről.
  • Kerámiás felsőrészeink pontosabb vízátbocsátás-kiválasztást biztosítanak, és enyhítik a túlnyomás hatását. A zajcsökkentő szűrő mérsékli a zajszintet a normál szintre anélkül, hogy a víz útját befolyásolná. Megfelel az UNE EN 200 norma követelményeinek.
  • Flexibilis bekötőcsöveink a legszigorúbb európai minőségellenőrözési hatóságok követelményeit is teljesítik. A bekötőcsöveket kívülről rozsdamentes acélháló erősíti. A nikkelezett sárgaréz csatlakozók nem oxidálódnak, a csatalakozók vízzárósságát beépített O-gyűrűk biztosítják.

Comments are closed.